dampen

Et dampbad kan hjælpe med at åbne porer, forbedre blodgennemstrømningen, fremme frigivelsen af ​​toksiner fra huden, forbedre symptomerne på visse respiratoriske infektioner, som hoste, og lindre symptomerne på astma og luftvejs konstriktion.

Et dampbad kan også bidrage til at fremme sårheling, bevægelighed og udvide blodkarrene.

Det betragtes også som en naturlig og holistisk måde at afgifte kroppen på. Ud over sine udrensnings evner, kan dampbadet også give betydelig smertelindring til personer med gigt og andre muskel-og led problemer.

Spændte muskler kan forårsage mange smerter. Ved at tage et dampbad, løsner musklerne op og smerter og spændinger reduceres.

Folk, der har problemer med at sove, kan drage fordel af et dampbad. De store stigninger og fald i kropstemperaturen, hjælper kroppen til at falde i en dyb søvn.

Mennesker, der lider af acne kan også se en markant forbedring i deres symptomer. Acne kan være forårsaget af genetik, stress og prædisponerende medicinske tilstande. Et dampbad kan bidrage væsentligt til at trække bakterier ud fra ansigtets porer og bidrage til at fremskynde helingsprocessen.